.

I can't imagine all the people that you know
and the places that you go
When the lights are turned down low
and I don't understand all the things you've seen
but I'm slipping in between
You and your big dreams
It's always you
In my big dreams...


30/10 2010

Sitter hemma hos syster i Ersmark.. Detta har varit en av mitt livs jobbigaste dagar någonsin, massor av tårar som runnit nedför kinderna och blev värre då jag kom hit. Är alldeles tom uppe i huvudet och vill inte prata med någon..

Alla i din närhet var så otroligt starka idag, heder för er ♥

Dagen har gett mig en bättre bild om dig, och vad du var för person, utifrån andras ögon än mina.. och det är skönt att veta att du var så underbar som jag trodde ända från början.

Sov gott älskade Marcus


Unreal

Idag kommer det att bli en tung dag.. Så nervös att frukosten kom upp. Förstår det inte, det är fan inte verklighet! :(


:'(

I morgon/idag händer det.. vill bara inte tro att det är sant :'(

..

Tårarna har runnit nedför kinderna... Men nu är mitt brev till dig klart, hoppas du blir glad. 
 


27/10

3 veckor sedan vi sågs.. kan inte sluta räkna :'(

..

Åka iväg långt bort där ingen känner eller vet någonting om mig, börja om på nytt från scratch.. Varför inte göra någon spontan, tokig sak.. fara och tatuera mig, hoppa fallskärm, bungy jump, dyka ner i vattnet från en hög klippa eller göra ett vinterskrik!?




Finns det något stopp

Man kan undra, när ska det bli stopp på allt helvete!?

Jag har svårt att förstå hur han har kunnat se mig i ögonen, och dessutom i 14 månader! Det är fan över ett år, jubelidiot. Känns jävligt skönt att jag for ifrån dig innan jag fick veta detta och att jag är fri från dig! Aldrig någonsin kommer jag att ha något med dig o göra. FYFAN SÅ SKÖNT säger jag! Skönt att alla får inse vad du är för slags person.

Idag ligger jag hemma och är sjuk.. spytt 2 gånger och mår inte alls bra. Tänker vara hemma i morgon med så att jag inte smittar någon, om det nu är magsjuka eller något som drabbat mig..

Gruvar mig så oerhört inför lördag.. vet inte vars jag ska ta vägen..

 


:(


..

Tycker inte om att vara ensam, blev en jobbig kväll.. Kände redan på bussen hur jag brast lite då jag gick genom mina sparade sms.. 

''Fina ögonbryn du har. Det syns på en människa om han/hon ler med hela sitt ansikte eller inte. Du är fin. Läppsylberoende. Inbjudande. Fantastiskt människa. Hår och fötter. Kall på vissa punkter. Omhållen, mysigt. Handen. Första dejten. Mjuka. Kram,tröjan. Dörröppningen. Titthålet. Morsk. Hosta hela natten, vattenglas. Snygga skor. Ta med dig till läkaren. Morgonrock. Drömtjej,-kille. Coffeindryck. Kittlig. L.W.'' Bara jag som förstår, men skriver ner för att inte glömma.. Vill inte det. Ju mer jag sitter och tänker ju mer dyker det upp, samtidigt som tårarna rinner. 

  

     


L.W

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck om och om igen.. Kan inte riktigt förstå, fortfarande, men veckorna har börjat ''rulla'' på och vardagen blir allt vanligare, om man nu bortser från det som ligger och gnager en i bakhuvudet hela tiden.. Det försvinner inte.

Igår fick jag träffa Frida och Freya, tack för middagen och allt. Du & Freya är verkligen underbara människor. Allt fler pusselbitar faller på plats för mig och det känns skönt, än fast det föralltid kommer saknas en massa bitar som aldrig kommer att hittas.. 

Helgen har spenderats i Ersmark, Umeå hos syster Viktoria, Macke och Stina. Moster har fått umgåtts med Stina lite och det sker framsteg varje gång jag kommer hit. Från början fick jag heta Moster Caca, sen Mia och nu denna gång är jag moster Milla :)

Åker tillbaka till Skellefteå med 16 bussen.. Så får väl se vad man ska göra ikväll? Något måste jag försöka hitta på så att tankarna lugnar ner sig..


.

Sitter och känner hur hastigt snabbt jag blev trött och slö.. Blir rädd då jag sitter och tänker, ååh... Orkar fan inte skriva något., men i morgon bär det av till Umeå.


About a girl

Ibland har jag svårt att förstå mig på människor som framstår att vara någon annan än de är.. Visst är det irriterande?

Suttit och kollat på lite resor/kryssningar.. Kommer en weekend kryssning i November som jag är grymt sugen på, och det är såklart en partykryssning. Bara få ha skoj och släppa lös hämningarna efter allt som hänt, det är jag värd. Se om jag får med mig några av mina babes?

På Fredag bär det av till Umeå, får se vad fredagen har att erbjuda och på Lördag får jag förhoppningsvis träffa Frida. 



 

 


.

Idag är en dag då det känns extra tungt av någon anledning..

.


Förstår inte..


''Dunkla rum''

''Nya tankar dök upp och några fick försvinna efter att jag fick träffa din mamma i Fredags. Verkligen underbar! Tidningsannonsen igår fick mig ännu en gång att inse att det är verklighet, du är borta.. ;'( Om man ändå kunde spola tillbaka tiden, hade jag kunnat gjort något?''

Först och främst vill jag säga tack till tjejerna för i fredags, vi hade det verkligen roligt och det måste göras om. Sedan ett tack till Monica som bjöd med mig till frisörmässan i Piteå igår, fantastiskt och man blev verkligen inspirerad. Något som gjorde mig väldigt glad var då du sa att jag nog kommer få gå min lärlingstid hos dig, d.v.s. jobb direkt efter skolan. Härligt! Men blir som sagt kvar i Skellefteå, vilket inte jag hade planerat, men varför inte? Lite ljusa besked nu i mörkret. 

Efter frisörmässan igår möttes jag upp av världens bästa syster Lena och Saggjo! Vi åt tacos, hyrde film och åt gott, dock så var jag helt slut, så somnade efter att filmen spelats i kanske 10 minuter.. Ovanligt? Men nu blev det väldigt tomt och tankarna börjar snurra igen.. :(

''Det kanske var menat att du inte skulle komma... jag hade jag nog brytit ihop totalt'' 


Bok

Blev ingen dag utan tårar..  

Tänk dig att du börjar läsa en jävligt bra bok, du har precis tagit dig in på handlingen och VIPS så rivs resten av sidorna bort, du får ingen fortsatt handling och inget slut, vad gör man?


Tack.

Idag känns det betydligt bättre än igår, inte fällt en tår, än så länge. Tror verkligen att samtalet med dig hjälpte, tack Frida!

Är nervös inför morgondagen, men kommer samtidigt att bli skönt att få prata.. Kanske får svar på många tankar/funderingar..


..

Ikväll har jag tänt ljus för dig.
En vecka sedan vi sågs...



''Tidvis''

Idag känns det extra tungt, ett tryck över bröstet..


''Om jag inte minns fel så sa att du sa att du gillade Lars Winnerbäcks låtar/texter..''


.

Man märker vilka som sviker när man verkligen behöver dem som mest..


..

Min taktik fungerade och jag somnade tillslut.

Går, väntar och väntar. Funderar, tankar som flyger runt, vill veta...

Kapitel

Precis som igår natt kör jag på att ha taklampan tänd+tvn igång.. Allt för att det inte ska vara tyst och mörkt, blir som lättare.. Känner hur trött jag är men samtidigt går det inte att sova, tankar som snurrar runt som en karusell utan någon som helst kontroll. Som jag sa tidigare till syster i telefon idag. ''Det känns som jag påbörjade ett spännande, underbart kapitel som PANG, bara tog stopp, utan fortsättning och slut..''

Tack Petra&Jennifer för att ni tog med mig ut ikväll ♥

.

Idag känns det betydligt mer tungt inombords på något sätt, precis som man svalt en stor sten som är fast där för evigt. Att man i livet går från att vandra/sväva på mjuka moln och falla pladask ner på sten.. Nu känner man sig svarslös, det där ''klicket'' vad hade det kunnat bli?

It's real..

Overkligheten har sakta börjat gå till verklighet och jag inser att det är sant, du är borta. Har aldrig suttit i en liknande situation tidigare och det gör ont, tro mig. För första gången känner jag mig riktigt svag psykiskt. Är oerhört tacksam för ni som stöttar mig och puschar på mig att jag är stark, för det är jag verkligen. Men detta kan jag säga är det hårdaste hittills, kanske beror på att det är något nytt som jag stöter på....

    


10/10-10

Blev inte många timmars sömn i natt, och de få som blev har varit väldigt oroliga.. 

Tack alla som finns där för mig och ''tvilling'', tack för ditt samtal igår, det lugnade mig betydligt.
 

Livets onda

Vet inte ens var jag ska börja.. Har aldrig någosin upplevt en liknande känsla, chock, panik och frustration. Känns som att man är helt jävla knäckt.. Hur ska jag orka? men man får försöka hålla huvudet högt och tänka att det är klart att man gör det då fler har gjort det förr. Ens inre styrka hjälper en.. För om jag dog hade jag inte velat att folk ska vara ledsna, precis som jag tror att det är nu.. Försöker hålla emot, men det går inte! Detta kan bara göra mig starkare, eller?

''Med huvudet högt kommer man långt''

Vilken kväll igår! Tack alla.. Kunde inte ha blivit roligare :)

Vad händer idag då? är fortfarande lite oviss då det gäller det punkten men finns som sagt alternativ. En sak är säker och det är att jag måste ner till Hemmakväll och lämna igen mina hyrfilmer innan klockan 18:00. Drygt! Får väl se om man blir pålurad några nya rullar kanske?



En sak som jag märkt på senaste tiden är att man kommer långt om man håller huvudet högt i alla lägen, oavsett nedgångar. Ingen som kan trycka ner på en då man går där och känner sig så mycket bättre än den personen som beter sig som ett svin! Så speciell känsla.. Skrattar smått inombords då jag tänker på vissa tillfällen då detta skett..haha ;>  Som pappa sa till mig för ett tag sen... Att han skulle bli knäpp om han gick och blev irriterad på alla idioter som det finns, och visst har han rätt? 

 

Nu flyter det på!

GAAH, blir tokig! Hatar att somna på soffan, för det första får jag ont i nacke+rygg sedan vaknar jag ständigt för att det är äckligt varmt, usch ;S Hatar den känslan, bara som att man vill rusa till toaletten och ställa sig i en kalldusch. 

Taggad på morgonkvällen? -Oja! Kommer bli riktigt trevligt. Först skola till 11:45, stan för att inhandla lösögonfransar+kattmat sedan hem för att börja göra sig fin :) Men till den stora frågan.. Vafan ska jag ha på mig!? Typiskt tjejproblem det där.. Killar har det verkligen lättare, iaf från mina ögon. Ett par jeans och en snygg t-shirt sen är de klara. Under tiden som vi tjejer ska välja mellan klänningar, tunikor, linnen, leggings, byxor, jag vet i tusan! Äsch, ser väl vad som känns bra i morgon..

Har även varit duktig och städat lägenheten idag :) Jag har till och med rensat avloppet både i handfatet och i duschen inne på toan, kan säga att det inte var det mysigaste jag gjort men var väldigt behövligt! Så nu kan jag duscha utan att det blir översvämmning. ;P


  


Fundersam..

Det är läskigt då man märker hur en person är äckligt lik en själv.. Kosmiska tvillingar, påhitt eller verklighet?



Med de attityderna kommer man långt!

Kan inte få nog, Jag&Petra till attityderna som vi lever idag. Puss på dig bästavän! ♥ 


Monster till diskhög!

Blev så att jag stannade hemma även idag, lika bra så att inte det blir bakslag.. Kändes extra bra då jag fick veta att det var kortdag och att jag inte missat speciellt mycket, skönt!

Imorgon blir det utgång, men nyktert! Iaf. så ser planen ut så och att jag bara tar nån öl ute, men som sagt kan planer förändras..  Lisa & hennes vänner kommer hit, blir skoj och kanske lär känna några fler då. ''Man kan aldrig lära känna för många'' Sedan på Lördag blir det antingen bowling, film eller bio (?) ska bli skoj!

Idag ska jag försöka ge på mig monstret till diskhög, och tro mig det är verkligen en hög! Vet inte vad som hände, Camilla fick för sig att låta den växa okontrollerat... ;P Sedan skulle det inte vara onödigt om dammsugaren fick ge golven en omgång. Får se hur mycket jag orkar med :)

Hade världens knasigaste dröm i natt.. Handlade om Åsele marknad och jag umgicks med Caroline Olofsson och Svea, precis som förr i tiden! Jag hade högklackade skor som jag utan problem sprang och gick i, sedan en KORT tubklänning.. Svea & Caroline var inte bättre de heller och vi hade förändrats så mycket sedan tiderna hemma i Åsele. Efter att jag hade vaknat funderade jag mycket på vad drömmen skulle ha för budskap? För någon handling fanns det direkt inte... Men inga resultat inte. hm..
   
 The old good times! Sommaren 2005? Nog har man förändrats alltid.. Ganska mycket om jag själv får säga det -SICK! Eller vad säger ni?


Lever på Strepsils!

Som sagt är jag hemma idag, halsont, feber(?) och en hosta som går mig på nerverna. Vill bara att jag ska bli frisk! Varit sjuk i princip hela tiden fr.o.m. i Juli och framåt. Rädd att jag måste bege mig till vårdcentralen snart, vilket jag även sagt länge men blir så att jag bara skjuter fram det... En pencellinkur hade kanske gjort sin sak? Men återstår att se.

Jag har fixat en praktikplats för Vårterminen då vi ska vara ute 2gng/v. Underbart! Var in till henne igår och klippte henne :) Hör & häpna, blev medbjuden på frisörmässan i Piteå nästa helg! Hur roligt som helst.

Förövrigt saknar jag alla där hemma.. Känns så tomt ibland här borta i Skellefteå, människor som verkligen känner en på en djup nivå och förstår varför jag agerar som jag gör. Men helt klart har det blivit mycket bättre här borta, hittat många nya vänner nu under en kort period som verkligen satt sina spår hos mig. =) Men kan faktiskt ärligt säga att ingen här borta vet särskilt mycket om mig och min vardag. Därför kan det kännas jävligt skönt att få åka hem och bara vara den där spralliga, glada, hyper Camilla som jag är och få berätta för de nära hur livet står sig just då.


Screaming out my great feelings!


Äntligen!

Tusen tack till Caroline som hjälpt mig med designen! Får betala igen med en klippning eller något liknande :)

Skönt att jag äntligen kan börja skriva av mig en massa tankar som snurrar i mitt huvud, är som sagt inte tomt av de... Helst när man ligger hemma sjuk så är det som bäddat för alla tankar att komma. It's hard! Men en sak är säker och det är att jag är lycklig, men fundersam. Men det kanske är meningen?




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0