R.I.P Älskade Snutte

Hoppas du sover gott, så många gånger som jag räddat dig. Först när du var kattunge, urinstenarna och alla andra gångerna.. Älskar dig och kommer alltid att göra det. Idag var en av de hårdaste dagarna på länge och att du plågades gjorde inte saken bättre. Veterinären gjorde fel och jag skulle kunna betala flera 1000-tals kronor för att ha fått det bra gjort.

Älskar dig Kisse och kommer alltid att göra det. Saknar dig så det gör ont inombords, kommer bli en tung natt utan dina kurrningar och snuttningar ♥


Älskade..

Älskade Snutte, du får inte, du måste bli bättre nu. Någon gång vet jag att det kommer att hända, för det händer oss alla, men inte nu, det är alldeles fel tidpunkt.

Du är den som jämt finns där då jag är ledsen, glad eller arg..
Jag Älskar dig Kisse ♥ Snälla bli bättre tills i morgon..  


Städardag i all ära!

Ledig idag, vilket känns riktigt skönt då jag har tvättid 13-17, har massor som ska tvättas! Sedan hade jag tänkt stortstäda lägenheten, genom att skura, vilket inte händer allt för ofta. Efter att det är gjort ska jag nog ta mig en promenad till Erikslid där jag ska inhandla frukost och färdkost inför morgondagen.

I morgon har jag praktik på förmiddagen, sedan bär det av hemåt Åsele, är ju marknad ;) Dock så tänker jag vara nykter båda kvällarna och bara njuta. Får väl se om jag tar på mig att vara chaufför åt syster och lillebror(?). Dessutom ska jag jobba lördag och söndag på Konsum, då pengar aldrig är fel.

Sedan kommer Petra till mig på måndagen, besöka mig en vecka här i ''stor stan'' ;) Får se vad vi ska hitta på för festligheter, bowling, bio eller kanske något annat trevligt?

För övrigt undrar jag när min deklaration tänkt komma? Blir som nyfiken av mig.. Hoppas på att jag inte måste betala tillbaka en massa pengar, utan tvärtom.. Håll tummarna för mig! :) Ska även försöka ta reda på hur jag jobbade i sommar på Konsum.. så att jag kan göra avdrag på alla bilresor som kostade skjortan.

Måste även ta och bege mig till Umeå snart så att jag får hälsa på Stina och den nykomna systerdottern, som kom till världen den 27 februari. Moster har ju inte hunnit med! :) Sedan har jag ju inte hunnit träffa Max, min brorsson som också kom till världen i februari, den 26:e.  


Bara ni bokar tid ;-)


HÅRMODELL SÖKES!

-Nöden har ingen lag, så försöker även här..

Hårmodell sökes! Ingen av er som råkar veta om en kvinna som är minst 25% grå, och färgar det brunt eller svart? Som skulle vilja ställa upp som min klipp- och färgmodell inför ett delprov i maj? Gratis dessutom ;-)


Storseans med Vendela Cederholm

Precis, i morgon kl 19:00 åker jag iväg på Storseans för att se vad Vendela kan, ser verkligen fram emot det.  Blir extra roligt då Kim & Terese också följer med så jag slipper gå själv, vilket jag fick göra sist jag var på seans i oktober.

Det är facinerande att se hur en människa kan ha kontakt med andevärlden på ett sådant sätt. Jag själv har genom hela mitt liv varit med om olika händelser, så jag tror på det utan  att tveka. Dock vet jag ju att , i princip, överallt finns de människor som inte tror på detta. Jag tror att man måste vara med om något sådant för att kunna tro på det.

Har ni varit med om något onaturligt?


Balkavaljer efterlyses!

Som mamma många gånger sagt, likaså Petra, jag är för kräsen.. Så om du möjligtvis uppfyller dessa krav kan du ju höra av dig ;)



Eventuell studentklänning beställd!

Åter tillbaka i Skellefteå då :) Bussresan hit var en marddröm då Snutte sket på sig.. Trodde jag skulle sjunka genom jorden, så genant! Tur världens snällaste Kim kom och hämtade mig på busstationen så jag slapp gå, tusen tack! 

Helgen har varit händelserik må jag då säga! I fredags bar det av till Dorotea där det blev festligheter med trevligt folk, hur skoj som helst! :) Lördag Hoting, sen vidare mot Junsele där vi träffade Jackson på pizzan, för att sedan fortsätta hem till Hälla. Väl hemma så somnade jag & petra som några stockar kring 18! De få .. 3 (?) timmarna vi hade sovit natten innan var inte att leka med.. kl 09:00 nästa morgon ringde alarmet och iväg till Åsele for vi, där jag flätade dreads i systers hår. Tog ett par timmar.. men snyggt blev det :) Tur jag är så snäll. Efter det blev det buss med destination Skellefteå.

Beställde min eventuella studentklänning i morse, beroende på hur den sitter o.s.v. Dock återstår det att se om jag väljer den rosa eller vita ;-)  Vill som sagt ha en väldigt enkel klänning.. Men ser ju om det dyker upp något annat som jag kanske väljer att bära upp istället.


Sportlov

Ligger hemma i Hälla och är alldeles slut på, träningsvärk som heter duga! Har inte heller ork eller något =P.. I morgon ska jag jobba, 13-20:15, vilket jag längtar till..:)

Är som jag kommer i någon ''tänkarfas'' då jag ligger här.. Vem jag ska ta med mig på balen? Varför blev det si eller så? osv.. Hua då!

Nu jävlar, jag vill duga!


whooop

taggade tjejer för nån helg sen :)


Värme!

Luftningen av elementen gjorde verkligen susen, hela 24,2 grader i lägenheten och det gillas starkt! :) Sitter med en stor kopp varmt te och honung, för nu jädrar har jag tänkt bli frisk. Denna besvärliga förkylning verkar förfölja mig månader ut och in, men nu tycker jag att den bör ge sig :) Vill ju återgå till träningen som jag hade kommit i gång med så bra..

Hursomhelst lutar det mot att jag återväder hem till Åsele/Hälla redan på torsdag och att det blir till att åka bil hem. Underbart att få slippa buss, dessutom går det så mycket snabbare med bil. Men som sagt kan ju planerna förändras.. Om det finns nog med argument ;) Måste bestämma mig i morgon.
  
Stina, som moster Camilla tog ut i måndags och åkte pulka med i backen, Stina fick sitta i mosters knä.. Ni kan ju gissa vem av oss som skrek? haha.


RSS 2.0