Sista inlägget..

Det är nog så, detta blir sista inlägget innan jag avlägger delprovet och beger mig mot Umeå för att sedan på måndag morgon åka till Bulgarien! :)

Jag har massor som ska göras och lillebror, som är här, är nog inte så glad över att jag sätter igång så tidigt på morgonen. Men idag ska jag hinna ner på stan där jag ska inhandla en massa, färga Thereses hår, betala räkningar, sätta över pengar på kontot, packa klart, förbereda för morgondagen, ladda kameran samt tömma den på bilder och så ska jag hinna andas också! Lillebrors kläder ska tvättas och hade tänkt försöka lära honom hur man gör.. Så att han i fortsättningen inte behöver åka hem till mamma får att få sina kläder tvättade.

Nu håller jag på koka ägg som frukosten kommer bestå av, sen ska ja spela musik på högsta volym så jag får upp morgontrötta bror.


På måndag åker vi brudar! Dock ska Camilla göra sitt bästa i morgon på delprovet, Önska mig lycka till! =)


Om en vecka..

..befinner jag mig på ett flygplan påväg mot Stockholm och sedan vidare mot varmare breddgrader, Bulgarien, men två underbara flickor :) Mitt delprov är också gjort, med bättre eller sämre resultat. Dock så ska inte ett dåligt resultat få min resa förstörd, om jag inte klarar det så gör jag det inte, men nog vore det skönt att lämna Sverige med det avklarat bakom sig! 

I Veckan ska jag verkligen lägga fokus i delprovet och plugga både teoretiskt och praktiskt. Sedan måste jag försöka få min packning gjord. Något som måste inhandlas här hemma i Sverige är leggings och solkräm. 

  

Förövrigt så var helgen superbra, jag och min babe petra ägde ju totally ;) hihi.
 



Vänner

Än fast jag inte har kontakt med alla nära vänner varje dag så betyder det så mycket att ha några som finns där och ställer upp för mig när jag behöver prata eller bara för att få ''dampa loss'' mina tankar.. En del är barndomsvänner undertiden som några dykt upp nu den senaste tiden.
Samt så har jag en älskad syster som också är som min närmaste vän. ♥

 Flera gånger har de både sagt och berättat för mig vilken bra vän jag är, och det värmer inombords på mig då jag fått höra det.







Hektiskt..

Hektiskt.. känns som hela jag kommer att stressa ihjäl dessa kommande veckor, hjälp!

Grattis!

Grattis världens bästa lillebror på 18 årsdagen! Nu har du blivit stor, tyckte det var nyss som jag brottade ner dig utan problem.. Men nu är de snarare tvärtom! Hoppas du får en toppendag, storasyster kommer med present senare :)



Hursomhelst rullar livet på rätt bra nu, balpartner är fixat och även projektrapporten. Nu är det bara häftet och delprovet kvar innan jag åker till Bulgarien! Är nådigt nervös, men jag kan bara göra mitt bästa, och om det ej är tillräckligt så är det bara så. Delprovet går att göra om! :)

Förresten! Måste också meddela att jag fått jobb, på Hårvågen! Det känns så otroligt bra att ha det fixat.  


RSS 2.0