Nåå..

.. Vad tycks? ;) rött!



Måndag

Ont i halsen då jag vaknade i morse, så står över träningen för att inte bryta ut något. Hoppas på att det är borta inför morgondagen :) Ikväll ska jag iväg och kika på film. Samt måste jag berätta att jag blivit rödhårig idag!


Skellefteå

Ännu en gång tillbaka i Skellefteå. Tack för i helgen F & A!

Ska sova som ett tok i natt och ladda upp för en kommande arbets- och träningsvecka. På onsdag är jag ledig, som i vanlig ordning, och hade tänkt kika efter ett par skor till vintersäsongen, som sakta med säkert kryper på. Hade även tänkt titta in ett par snygga skor med klack, som passar bra då man ska vara lite finare. Så får väl se vad jag hittar och vad plånboken säger om det.

Godnatt!






'


Umeå

Umeå senare då.. ;) I morgon kör vi!


 


You should

Tränat 4 gånger denna vecka, känner mig så nöjd att jag förtjänar en tripp till Umeå! Så efter jobbet imorgon beger jag mig till Frida&Annelie för att festa järnet under lördagen. Kommer bli tokskoj! Dessa brudar är toppen, och är så glad att ni är ärliga mot mig. :)




Födelsemärke

Har alldeles glömt bort att lägga ut bild för att visa vars det föredetta födelsemärket satt, och hur det nu ser ut efter besöket hos Elmrots klinik i Umeå :) Toppen resultat!

Efter


 



Onsdagar - gillas!

Måste faktiskt medge att det känns grymt skönt att vara ledig onsdagar, veckans jobb blir pausade och man hinner ladda upp kroppen med några extra timmars sömn! :)

Sitter och tänker på syster Lena som just nu befinner sig i Malaysia med Johan, de lär ha grymt skönt där borta! Värme, sol, trevliga människor och goda drinkar+mat. Hoppas de njuter till fullo! Själv ska jag ta och planera en kommande resa i slutet på januari / början på februari tillsammans med syster Viktoria, antingen till Teneriffa eller någon ö där i kring.. Jag kommer troligen få sällskap av henne 1 v, sedan ser vi om jag den sista veckan blir kvar där ensam, eller om någon tapperhjälte kommer ner och håller mig sällskap. :) Men skulle faktiskt kännas skönt att bara få vara själv och slappna av till max. Vore inte en dum födelsedagspresent faktsikt!

Den ''lediga'' dagen ska spenderas med sömn till ca. 11:00, innan jag beger mig iväg på ett träningspass, samt ett besök hos tandläkaren för att teckna en försäkring. Har nog haft turen att fått ärva farmors tänder då jag hamnade på lägsta nivån och behöver end. betala 35:-/månaden, vilket känns toppen! Tydligen måste även den trevlige tandläkaren blundat för mina piercingar. - det gillas!

Nu ska jag sova och ladda upp inför morgondagen.


En jävligt ful bild, men fyfan så mkt känsla!

En bra helg!

Haft en riktigt trevlig helg, med vänner :) Samt så dök även Caroline upp hit från Umeå. Toppen! Nästa helg blir det nog så att jag åker till Umeå för att festa tsms. med Frida+Annelie, samt massa annat folk som jag inte vet vilka det är. Men det kommer nog bli hur roligt som helst! Hem kan jag ju åka och hälsa på vid ett annat tillfälle :)

Städade källaren då jag var hemma sist så det känns så skönt att det är tomt där nere, bara dammsugning och lite plock kvar. Vilket kan vänta några veckor till. Sedan kommer nog pappa behöva lite hjälp med veden eller något, så det bli lämpligt innan snön kommer.




Utomlandsresa

Åh, vill verkligen åka utomlands igen.. Se om det blir efter jul, men en sak är säker, det jag önskar mig i julklapp och 20 års present är pengar! :)

Jag och Caroline i Bulgarien, Maj 2011

Hm..

Förstår inte vad som hände?.. Huvudet högt, som jag alltid brukar säga. Men ändå snurrar det lite tankar i huvudet, underligt. Men är väl meningen att man inte alltid ska förstå allt. eller?

I veckan ska jag återigen vara hundvakt åt Monica, kommer bli toppen :) Och till helgen planerar jag att umgås med lite brudar, och dra ut en sväng på krogen :) Kommer bli riktigt trevligt! Var ett bra tag sedan som jag drog mig ut och även umgicks med lite kompisar. Ser ut som att jag och Petra äter middag hemma hos mig innan resten av folket kommer.

Sedan har jag kommit igång med träningen riktigt bra också, minst 3-4 gånger/v och varierar mellan barbell, boxning och zumba hittills. Ser om jag även tänker ge mig på core och spinning, beroende på hur schemat ser ut, jobbar ändå till 17:30.

Nu ska jag dra mig till sängs och drömma sött.

mosters tjej!




RSS 2.0