30/6 2011

''Så länge man inte ger upp, har man ingenting förlorat.''



Hektiskt..

Vet inte alls vad jag ska skriva, det har hänt så otroligt mycket på den senaste tiden att jag själv knappt hunnit med mig själv..

Som det tidigare inlägget visade har jag gått på balen, egentligen inget speciellt, hade gärna bara gått på röda mattan då det var ruskigt roligt, vilket det inte var där inne.. Sedan har även lillmilla tagit studenten! Större delen av min familj kom till Skellefteå för att fira mig, och fina presenter fick jag också :) Dock vill jag väl erkänna att jag hade kunnat vara lite mer nykter än vad jag var, men alkoholen hade sin verkan och är ganska säker på att värmen påverkade mig negativt + att ingen frukost fanns i magen. Kommer aldrig glömma vad syster sa ''fullast har roligast'' och vill väl säga att det stämde. 2 timmar på flaket gick så otroligt snabbt! och allt sjungande och skrikande satte sina spår på min röst vill jag säga.

Nu är jag åter hemma i Åsele där jag ska spendera min ''lediga'' tid med att jobba ihjäl mig på Konsum för att göra min kassa lite stadigare, åter i Skellefteå kring slutet på Juli då jag börjar på salongen den 1:a augusti. Så Camilla blir kvar i stan, vilket jag från början svor på att jag ej skulle bli, men nu blev det så ändå. Livet kan ha sina vändningar hit och dit, helt klart.
Både på gott och ont.

Lite studentbilder :)





Balen 2011


RSS 2.0