Faster och moster Camilla!

Igår blev jag faster åt en liten pojke, Max, och nu ikväll blev jag moster åt en flicka, så himla roligt! :)

Vi visste redan att det var en liten pojke som skulle komma till världen, men inte vad syster Viktoria skulle få. Mamma var säker på att det skulle bli en pojke, och jag att det skulle bli en flicka, så vi slog vad! Lillamilla vann ;) Så nu är mamma skyldig mig en middag på Kinarestaurang.

Förra gången syster skulle få barn var alla insatta i att det skulle bli en pojke, jag också, tills några dagar innan förlossningen, då jag drömde att det skulle bli en flicka. Tro på tusan så hade jag rätt då också! :) Är nog lite synsk av mig.

I morgon är det först Lycksele, sen Umeå och Skellefteå som gäller! Som jag ränn ;-)



Kanske dags att börja kalla mig för tant? ;-) Som Mia så fint citerade på facebook! haha.


Dagbok

Tidigare idag då jag pratade med syster gav hon mig verkligen en funderare...

Ni som känner mig vet att jag gärna berättar om vad som hänt/händer i mitt liv, under en dag eller flera, beroende på när jag sist pratade eller såg er. Dock har jag även en tedens att vara väldigt detaljrik och upprepande, då jag lätt glömmer bort vad jag berättat.. Så jag borde egentligen skriva dagbok, precis  som pappa först gjorde åt mig varje kväll i ett par år, som jag sedan övertog när jag blev skriv- och läskunnig. Vilket inte gick lika bra.. Gav nog upp efter ett par sidor dessvärre. 

Varje kväll då vi skulle sova berättade jag för pappa vad jag hade gjort under dagen, och så skrev han ner det. Sedan ritade han dit någon sammanghängande teckning, då han är väldigt bra på att rita. Pappa kunde även lägga till vissa saker, T.ex. att tomten kom med ett jättestort paket! .. (men att det egentligen var Arne) och så vidare..

Tror att detta är anledningen till varför jag vill berätta så detaljerat om min vardag till mina nära och kära.
 
Idag har fortfarande kvar alla dagböckerna som pappa skrev, brukar läsa genom dem och sakna min barndom. Tusan så underbar den var! Många minnen dyker upp och man blir lite ledsen i ögat över att livet går så fort..
 

När mina barn växer upp kommer jag att göra precis som pappa gjorde för mig. Dagböckerna ligger mig varmt om hjärtat och kommer alltid att göra det.


En gång pappas flicka, föralltid pappas flicka.


''Man lever bara en gång''

Helgen har varit toppen, verkligen!

Fredagen tillbringades i Umeå där jag, Frida och Miia började dricka tillsammans hemma hos Miia. Där sjöng vi, körde sms rolett och hade oss, jätte trevligt och skoj! Sedan bar det av ut på Corona, faktiskt helt ok men måste faktiskt erkänna att det var roligare tidigare på kvällen :)

Lördag morgon var väl ingen höjdare då hela världen snurrade runt och medveten om att man hade en 2 timmar lång bussresa framför sig, och ännu en partykväll, kände man sig väldigt sliiiten! Dock så piggnade både jag och Frida till så Lördagskvällen blev också mycket lyckad! Åt middag på Subway sedan förfest hemma hos mig innan det blev Allstar och mycket dans! Träningsvärk som ett tok idag också..

Igår blev det en promenad bort till platsen där Marcus ska begravas, jag och Frida tände ett ljus för honom, väldigt fin asklund. Kan föreställa mig hur fint det är där sommartid.

I dag vinkade jag av Frida som tog 10:00 bussen till Umetown, sedan spenderade jag lite tid, och pengar, på stan. Blev en tröja rikare och ett par jeansshorts som kommer vara perfekta i Maj, då det är Bulgarien som gäller. :)

http://www.youtube.com/watch?v=X_jSP1iVr7E




 


Next Vännäs

Igår hade vi kunder på salongen fram till kl 14:00 då vi slutade, fick även till min förvåning veta att vi är lediga tills på tisdag! Hur skönt som helst :) Dock så stannar jag inte här, i Skellefteå, utan åker iväg till Vännäs idag för att hälsa på lille- och storebror, samt för att städa deras lägenhet som ryktas se ut som sk*t! ;P Tur de har en snäll syster som ställer upp på sin lediga tid.

På Fredag bär det av mot Skellefteå igen, och då har jag även en Frida med mig hit :) Vi kommer att få så grymt skoj, ser verkligen fram emot helgen till max!

Ska ta och packa det sista innan jag beger mig mot Umetown, se om jag hinner träffa Anna eller någon innan jag tar bussen till Vännäs, skulle vara skoj :)


Här ser ni mina röda effekter i håret som jag gjorde för ett tag sen, inte bra bild, men man ser åtminstonde en liten skymt av dem...


Helgen som varit

Helgen har verkligen varit toppen!

Efter praktiken i Fredags fick jag skjuts av snälla Monica till busstationen, där jag tog bussen till Umeå. Blev hämtad av syster och möttes av en glad Stina som skrek ''Moster Camilla!!'' Så där har jag spenderat min helg. Fick även träffa bästa Frida och Freya, stortjejen som blev hela 3 år gammal! :) Var även iväg på en fika på lördagen, riktigt trevligt och.. intressant, kan/får man säga så?

Har även gjort världens fynd, köpte min balklänning för endast 400:-! Är supernöjd och den behövs inte sys om, perfekt i längden och allt. Min vanliga tur? =)




Min balklänning! :)  


Moster Camilla & Stina som myser i hennes tält, och läser saga.


8:e Februari

Idag är det 4 månader sen, vet inte alls vad jag ska säga.. Tiden rinner iväg, alldeles för snabbt. Drömde om dig i natt och vaknade med gråten uppe i halsen, samtidigt som tankarna snurrade runt om att det inte är sant.. Om man bara kunde få en overklig önskan att gå i uppfyllelse, så dessa månader bara kunde suddas bort, men så enkelt är det ju inte.. Idag skänker jag tankar till dig, din familj och underbara mamma.

Kommer aldrig kunna glömma dem där dagarna.. ♥


Over the rainbow

Jag vet vad den här låten betydde för mig en gång i tiden..


Ett stort frågetecken

Man blir så glad när man tittar på tv, och ser hur personer hittar kärleken och blir förälskade i varandra.. Saknar den känslan så otroligt mycket, känslan som inte någon annan kan uppnå.. Att man ger all sin tillit, förtroende och kärlek till en och samma person, att få sväva på moln och inte behöva fundera på vad den andra personen tycker om en, det spelar ingen roll, han gillar mig för den jag är. -Mitt ''kärleksförtroende'' har under de senaste 6 månaderna blivit mycket sämre då den personen, jag gav detta till, levde ett slags dubbelliv och var otrogen mot mig. Ni måste förstå hur det smärtar i bröstet, då man gav denna kille 3,5 år av sitt liv.

Om drygt en vecka är det den 14:e februari, d.v.s. alla hjärtansdag ♥. Det stora frågetecknet är, Vad ska jag göra? Sitta ensam hemma i lägenheten eller försöka ordna något? Jag vet faktiskt inte.. Känns som att jag bara vill ge upp allting som har med kärlek att göra. 

Igår när jag skulle ner på stan en snabbis så var det ena örhänget spårlöst borta! Kunde inte alls hitta det.. och nu idag efter att ja ätit frukost i soffan och suttit där, så ligger det plötsligt där. Någon som är och busar med mig verkar det som..

  


3:e Februari

Denna vecka har verkligen varit speciell.. I tisdags lurade jag med ut Kim på en promenad, vilket slutade med ambulans till akuten och operation idag.. Hoppas verkligen att det gått bra för dig.

Vandrade från akuten hem kring 3-tiden på natten och sov endast 3 timmar innan det bar av till salongen på skolan för att ta emot kunder. Dagen var riktigt hård och tvingade mig genom den med en massa huvudvärk och yrsel. Slängde mig på soffan direkt då jag kom hem utan att äta eller något, blev allt sämre eftersom och jag har under natten svettas/frusit allt eftersom. Antagligen haft hög feber och bestämde mig för att stanna hemma...

Dagen har bestått av att försöka bli kryare och febern har nog försvunnit, vilket är riktigt skönt. Har även tänkt en hel del, vilket jag inte ska göra.. Blir bara förvirrad inombords och vet inte riktigt hur jag ska agera.. Bara låta det vara kanske?

Idag har jag påmints så mycket om dig, först two and a half men, avsnittet som vi såg.. Sen nu på byggfällan spelades en av ''dina'' låtar.. det går verkligen inte en enda dag som jag inte tänker på dig. Tittade även tidigare idag på ditt foto, hoppas  du har det bra där borta och att du hälsar på ibland.  


En mindre glad milla idag dessvärre..







RSS 2.0