Inte rätt

Ibland kan jag bli så irriterad då jag sitter och tänker för mycket... på vilka idioter det finns ute i världen, och att de lyckas som de gör. Detta är något som gnager inom mig, helst då jag vet om det så väl. Låter faktiskt lite små egoistiskt då jag tänker så.. men dem är inte värda det, att lyckas.

Ikväll är jag riktigt trött, jobbet tog hårt på mig och min fot gör ont. I morgon beger jag mig till läkaren efter 2 månaders besvär, för det är inte normalt att man har ont och att den är svullen så pass länge. Dumt envis, om jag själv skulle få beskriva det..

På måndag åker jag och syster Lena ner till Kolmården, ska bli så skoj :) En systerresa mitt i allting och det känns så skönt att få komma bort från alla andra en stund. Hon är den personen som förstår mig och mitt tankesätt mest av alla i världen.


Jag&lillebror på Sallys dop.

Juli

Sitter och är genomsvettig, vilket är resultatet av då jag tog med mig lillebror ut på en springtur i denna värme. Snart ska jag slänga mig in i en kall dusch innan jag börjar läsa en bok som jag lånat av syster. Papperväggar av John Ajvide Lindqvist, boken består av tio kortare noveller och passar perfekt nu då jag jobbar och kanske inte har all tid i världen att läsa.

På något sätt känns det som denna sommar ändå kommer bli riktigt bra, från början trodde jag att hela sommaren skulle bestå av jobb, vilket den nästan gör.. men kommer även hinna med en Kolmården resa tillsammans med storasyster. Helt oförberett blev det bestämt, och det känns så skönt att jag får mig en minisemester! :) Sedan är jag åter igen i Skellefteå den 1:a augusti och börjar jobba på salongen. Samt hinner jag med Piteå dansar och ler, eller norsjö beach med bästaste Petra.  

Meeen.. innan dess är det Åsele marknad som gäller nästa helg :) Stå i ett marknadsstånd och jobba för Hårvågen, kommer bli så skoj! Kvällarna kommer bestå av festligheter, både Frida och Annelie kommer till Åsele! Ska bli riktigt roligt att träffa dem då det känns som evigheter sist!   


Moster Camilla och Stina som myser på Sallys dop! :)


RSS 2.0