förresten..

.. Har ju gått och blivit ljushårigare :)


Påsk!

Påsklov, efterlängtat, trots att det är fullt upp, vilket inte är så konstigt då det är Camilla jag pratar om..  

I torsdags packade jag väskan och åkte iväg till Umeå där jag hälsade på Frida & Freya, samt övernattade där för att på fredagen fortsätta min färd hemåt. Hade det riktigt trevligt där, klippte både Frida och Freya, samt Annelie :) Sedan såg vi på film, Låt den rätte komma in (?), och titeln talade verkligen inte för filmen.. Men det trevliga sällskapen gjorde tittandet trevligt, då filmen inte alls var bra.  

Idag har jag säkerligen ägnat 3-4 timmar åt att städa och tvätta pappas bil som ska säljas, så nu är den som ny! Förhoppningsvis som gengäld hjälper han mig att deklarera, då det gäller att ta och ge :) Sedan har jag förstås ''tövlat'' Max, då det är första gången som jag, faster Camilla fått träffa honom. I morgon ska jag plugga hela dagen så att häftet + projektrapporten blir klart. Ska bli skönt att få det bortgjort!

Sedan ser jag fram emot fredagen då jag återigen ger mig iväg på resande fot till Umeå. Hälsa på Frida för att ha för oss en massa festligheter där på lördagen, jag längtar!



För mycket.

Just nu händer det mycket saker omkring mig, och saker som också måste göras.

Vuxenlivet och studenten närmar sig med stormsteg, 2 månader kvar och jag ska hinna massor! Häftet ska vara gjort, projektrapport, pluggning/övning inför delprovet, delprovet, balen och bulgarien. Känns som allting sakta men säkert stryper mig. Nervositet, förhoppningar, funderingar och förtvivlan...

Kämpa på! I morgon ska en sak strykas från listan, vilket är häftet. Då jag kommer hem från praktiken ska jag banne mig få det gjort, eller åtminstonde påbörjat. Jag kommer inte heller kunna smita undan med det då tvättningen + städningen är bortgjord ikväll.

  


7:e April

Idag skulle du fyllt 25 år, tänker på dig, din familj och Frida idag ♥
-Allting är fortfarande så otroligt overkligt.


RSS 2.0