Välkomna till Hårvågen!

Såhär ser mina så kallade ''visitkort'' ut :)

Varmt Välkomna att boka tid!


18augusti

I morgon bär det iväg till Umeå igen, längtar. ska verkligen bli mysigt, du är för go!

Onsdag ska jag bege mig till umeå igen, för att ta bort mitt födelsemärke som jag har på hakan. Äntligen får jag det gjort, efter många om och men. Har enligt mig blivit större på senaste tiden och de är bara för fult, så betalar gärna 1000:- för att bli kvitt det för evigt.

Har även ett omprov på färgningen att göra på söndag här i Skellefteå så lycka mig till, 1000:- som ryker där också...


Välkomna att boka tid hos mig på Hårvågen! :)

Helgen har faktiskt varit sjukt mysig! :) Fick även träffa Frida en snabbis förra veckan vilket var riktigt skoj, måste bli oftare! Desamma gäller Caroline, får se till att komma på besök och bjuda hit er :- ) 

Idag har jag jobbat på Salongen, känns skönt att allting börjar rulla på. Sen ska ja ta och planera när jag vill ta ut min lediga vecka, och vad jag ska göra.. Rhodos måste jag säga lockar, men måste också få med mig någon! :) Men.. om jag nu inte skulle få det funderar jag starkt på att åka själv. Vore lite vågat, men säkerligen lärorikt! Annars blir det en lugn vecka hemma i Sverige ;)

Städat och donat i lägenheten ikväll, så kommer sova tokigt skönt då jag har renbäddat sängen :) Sen ser jag verkligen fram emot min frukost i morgon, som jag förberett ikväll. Avokado, keso och gravad lax på hårdmacka, smaskens! Frukost är nog det bästa jag vet... :)


Förresten, bara att ni börjar boka tid på Hårvågen hos mig :)
Öppet alla vardagar, förutom onsdagar, öppentider 08:30-17:30.
 
Tele: 0910-701335
Välkomna!


Tillbaka i stan.

Tillbaka i Skellefteå och det känns faktiskt riktigt bra :) Första dagen på jobbet och den började med att mitt hår fräschades upp, skönt! Kring 7 cm klipptes av bak och det var mer än väl behövligt! Tur man använder löshår .. ;) 

Veckan kommer bestå av jobb, samt en resa till Umeå för att hälsa på syster, Macke, Stina och Sally :) Moster Camilla har varit dålig på att hälsa på då hon jobbat så mkt, men nu kommer jag äntligen .
Till helgen blir det, som det nu ser ut, Norsjö beach, samt en resa ut i skogen där det ska tältas, mys!

En lättroad Camilla på Kolmårdens djurpark! ;-)


RSS 2.0